Think Geek.

Think Geek är en hemsida där man kan köpa riktigt grymma saker. Jag har tidigare nämnt dem när jag skrev om Tauntaun sovsäcken, som nu även säljs på deras hemsida.

Band deras nyaste påfund så hittar man en t-shirt som man kan lira gura med, jävligt awesome.

Om jag hade vart tät så hade jag nog köpt väldigt mycket därifrån. Här kommer ett axplock av saker som jag vill ha!

Yoda ryggsäck


Ett litet terrarium med köttätande växter.Minirobotar!Ehm...jag fyller år om inte allt för lång tid...hint.

Skönhet?

Av någon anledning så hamnade jag på den HÄR sidan. På denna sida så finns det en lista över Sveriges 99 snyggaste män enligt improveme.se. Det jag undrar är: Har vi så få män i Sverige? Det är nästan obehagligt att titta på listan om det nu är det bästa vi har att komma med. Här får ni ett smakprov på vad listan innehåller:


Nummer 78.


Nummer 55.
Nummer 9.Det är fascinerande att som man behöver man inte ens ha ett tilltalande yttre för att bli bland Sveriges 99 snyggaste.

Badankis.

Jag ska lätt köpa en badanka till badkaret här hemma. Vad säger ni, den radiostyrda?

http://www.coolstuff.se/tag/Badanka


ModNation Racers-Demo.

Efter att ha lirat demot till ModNation Racers så älskar jag det ännu mer än vad jag trodde att jag skulle göra när jag såg gameplayen förra året. Det fanns bara en förgjord bana i demot, men man kunde göra egna med så det blev inte enformigt särskilt snabbt. Förra E3 så marknadsfördes ModNation Racers som racingspelens Little Big Planet. Det är precis så det känns när man spelar det. Gulligt, enkelt, men med oändliga möjligheter.

Jag är sjukt pepp på att få mina händer på det fulla spelet.Bai!

Sol och gröna ängar.

SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL!Och! Jag ska testa demot för ModNation Racers nu! Yay.

Såny.

Idag har jag åkt en sväng till Ljungskile Folkhögskola för att hämta mitt omdöme och jag har vart och skrivit på ett hyreskontrakt för min nya lägenhet. Inflyttning blir i Augusti så runt September kan man nog räkna med inflyttningsfest.
Jag har även tittat på Sonys presskonferens från E3. Det var riktigt roligt. Så fort jag har pengar över så ska ModNation Racers inhandlas. Jag har väntat på det spelet sen förra E3, men naturligtvis har jag inte pengar när det väl släpps.Playstation Move verkar också ha blivit riktigt bra. Jag tror mer på PSMove än på Kinect (föredetta Natal). Det känns inte som att natal kommer funka så bra till olika sorters spel. PSMove är hållbarare i längden.
Dessutom är den (som allt runt PS3an) riktigt snygg.
Men nu blir det some quality time i solen.
Bai

Juni 14, 2010

Idag ska jag, Patrik och Kim åka till Göteborg för lite valarbete. Hoppas det blir gött väder!
Fan, jag suger på att blogga. Ja, ja. Bear with me.

Back.

Tänkte att jag skulle få liv i min blogg igen. Det var ju änna ett tag sen jag skrev.
Jag orkar inte dra någon recap för allt jag gjort sen sist, så jag tänkte berätta vad som händer just nu.
Jag och min gode vän Jenny ska ut och tågluffa i Europa i Juli och jag fick hem biljtterna för ett par dagar sen, vilket gör att det verkligen känns nära nu. Det kommer bli sjukt härligt att få åka ut och resa en månad.
Jag blir lite klaustrofobisk om jag inte reser på länge och det känns verkligen skönt att vi åker snart.
Planen är att vi ska besöka Berlin, Venedig, Rom, Florens, Paris, Dublin, London och Amsterdam. Det blir mycket att se och uppleva.Men just nu har jag inte så mycket att göra, har det mest gött och tar det lugnt.

Återupptäckte förresten nyss Travian. Får se hur länge jag orkar hålla på med det.Bai.

RSS 2.0